Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova: „Vreau ca toate secțiile Spitalului Județean, împrăştiate prin tot Ploieştiul, să se reunească într-o singură clădire”

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova: „Vreau ca toate secțiile Spitalului Județean, împrăştiate prin tot Ploieştiul, să se reunească într-o singură clădire”

Invitat in podcastul „O intoarcem ca la Ploiesti”, moderat de Bogdan Stoica, presedintele ales al Consiliului Judetean Prahova, Virgiliu Nanu, a declarat ca una dintre prioritatile mandatului sau o reprezinta aducerea tuturor sectiilor Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti sub acelasi acoperis.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Nanu a catalogat drept „inadmisibil” faptul ca pacientii sunt plimbati pe drumuri, la diferitele locatii ale SJU, fara macar a li se oferi serviciul de transfer cu Ambulanta.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Pentru a putea reuni toate sectiile in aceeasi cladire, Virgiliu Nanu a spus ca va face demersuri in vederea extinderii cladirii actuale a Spitalului Judetean.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Un alt obiectiv al presedintelui CJ Prahova il reprezinta infiintarea unui nou sediu al serviciului de Ambulanta Prahova, pentru un timp de raspuns mai rapid la solicitarile pacientilor.

Nanu a motivat aceasta necesitate prin faptul ca, in prezent, echipajul medical ajunge cu intarziere la pacientii care locuiesc in extremitatile Ploiestiului, din cauza traficului aglomerat. Astfel, un nou sediu al SAJ, construit, de exemplu, in zona de Sud a municipiului, ar reprezenta un ajutor in cazul solicitarilor venite din partea pacientilor care locuiesc in aceasta zona sau a celor din Tatarani, Barcanesti s.a.m.d.

Video: O intoarcem ca la Ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191