Campionul național are moral pentru Campionatul Mondial

Campionul național are moral pentru Campionatul Mondial

Sportivul secţiei de atletism a CSM Ploieşti, Alexandru Vochin, a devenit campion naţional „U20” în proba de 400 metri plat. Performanța reușită de Alexandru a fost reușită cu prilejul Campionatelor Naţionale găzduite, recent, de Stadionul de Atletism „Nicolae Mărăşescu”, din Craiova.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Atletul pregătit de Augustin Iancu a dublat performanţa din luna martie, atunci când devenea campion naţional de sală în aceeaşi probă, reuşind, totodată, în cursa decisive un „personal best” de 47.17 secunde. După ce a urcat pe prima treaptă a podimului de premiere la Craiova atletul CSM-ului este concentrat acum la cea mai importantă competiție din acest an. Alex Vochin se antrenează pentru a concura la Campionatul Mondial U20 de la Lima (Peru), programat în perioada 26-31 august.

Și colegii de la secţia de nataţie a clubului ploieștean s-au remarcat tot la o competiție națională. Andra Niţă şi Fabian Păun, au participat, în week-end, la Cupa României la Înot în Ape Deschise, întrecere desfăşurată pe Lacul Tarniţa, din apropiere de Cluj-Napoca.

Cei doi înotători pregătiţi de Tamara Costache şi Ciprian Toma au reuşit să urce pe podiumul de premiere, ambii intrând în posesia medaliilor de bronz la categoriile lor de vârstă: Andra Niţă (2007) la „tineret fete, 17-18 ani”, iar Fabian Păun (2009) la „juniori I băieţi, 15-16 ani”! La Cupa României la Înot în Ape Deschise se înoată pe distanţa de 6.5 kilometri.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191