Dezvăluiri de la Paris. Camelia Potec a spus ce impedimente îl așteaptă pe David Popovici în drumul spre aurul de la 100 de metri

Dezvăluiri de la Paris. Camelia Potec a spus ce impedimente îl așteaptă pe David Popovici în drumul spre aurul de la 100 de metri

Camelia Potec a comentat performanța lui David Popovici de la Jocurile Olimpice, însă susține că toată lumea trebuie să rămână calculată și ponderată în aspirații și dorințe.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Camelia Potec a dezvăluit, în exclusivitate pentru , cum se simte David Popovici după ce a obținut medalia de aur la înot masculin, la proba de 200 de metri. Tânărul mai are niște hopuri de trecut, iar astăzi a intrat în cursa de calificare la 100 de metri. Seria a fost câștigată de David cu o revenire în stilu-i caracteristic, iar marți seară au loc semifinalele la proba „regină”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Camelia Potec a dezvăluit cum se simte David Popovici după victoria de ieri. La 12 ore a intrat din nou în bazin

Camelia Potec ne-a spus care au fost cerințele lui Popovici privind participarea la Jocurile Olimpice. Fosta campioană olimpică a României ne-a dezvăluit ce lecție importantă a învățat David Popovici, una care l-a ajutat enorm în drumul său spre aurul olimpic.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Sportiva ne-a transmis că David a terminat târziu ziua de luni, însă are speranța că, odată ce s-a refăcut, va continua să ne bucure cu noi rezultate.

„Suntem încă euforici, chiar dacă nu este foarte bine”

Înotătoarea ne-a mai precizat și cu ce problemă se va confrunta de acum înainte David Popovici și că putem respira ușurați abia când acesta se va califica în finală.

Tot Camelia Potec ne-a spus că pentru a preîntâmpina orice stres legat de mobilitatea în Paris, au decis încă de la început, de acum un an și ceva ca sportivul să nu stea în satul olimpic, dat fiind că e la distanță destul de mare de bazinul olimpic.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191