Cele 4 zodii pentru care luna august aduce prosperitate financiară. Cine sunt cei favorizați de astre

Cele 4 zodii pentru care luna august aduce prosperitate financiară. Cine sunt cei favorizați de astre

Luna august vine cu vești bune pentru patru zodii, care au noroc pe toate planurile, dar o vor duce cel mai bine la capitolul bani. Se rezolvă unele chestiuni care poate le-au dat bătăi de cap pe plan financiar și se pot gândi și la investiții importante.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Luna august aduce schimbări importante în viețile nativilor, atât în dragoste, cât și pe plan financiar. Alții își găsesc marea iubire atunci când credeau mai puțin, în timp ce unii scapă de problemele de la capitolul bani sau se gândesc serios la viitorul îndepărtat și își setează obiective ambițioase.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Berbec

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Printre nativii care își vor dori mai mult decât de obicei să facă o schimbare pe plan financiar se numără Berbecii. De obicei, se numără printre cele mai cheltuitoare semne zodiacale, dar se pare că lucrurile încep să se schimbe în bine treptat. Ajung la concluzia că trebuie să mai pună și bani deoparte, așa că, Berbecii îi vor surprinde pe cei din jur cu faptul că vor fi economi.

Rac

O perioadă cu reușite în carieră și pe plan financiar se anunță și pentru Raci. Își vor dori să facă ceva diferit, așa că, nu este exclus ca acești nativi să iasă din zona de confort, un lucru pe care nu îl fac deseori. Se vor bucura de aprecierilor superiori și vor avea și lipici la bani. Trebuie, în schimb, să fie atenți la cum își gestionează bugetul.

Balanță

Următoarea perioadă aduce echilibrul de care aveau nevoie Balanțele. Se pot rezolva unele lucruri pe care poate le-au tot amânat sau nu le au acordat suficient de multă importanță. Nativii sunt încurajați să facă planuri pentru viitorul îndepărtat și să înceapă să și pună în aplicare, cu pași mici. De altfel, pot să își recupereze și niște bani.

Scorpion

Planuri mari au și Scorpionii în perioada următoare. Luna august îi prinde cu o dorință și mai mare de schimbare, mai ales cei care poate sunt nemulțumiți de unele aspecte din viața lor, cum ar fi cariera. Sunt încurajați să își asume riscuri, dar calculat pe plan profesional, căci vor avea satisfacții și la capitolul bani.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191