Fosta nașă a Liviei Eftimie și a lui Cătălin Bordea, declarații tranșante! Ce spune despre mariajul celor doi: ”Nu mai avea nimic de pierdut” | FOTO

Fosta nașă a Liviei Eftimie și a lui Cătălin Bordea, declarații tranșante! Ce spune despre mariajul celor doi: ”Nu mai avea nimic de pierdut” | FOTO

Declarațiile Liviei Eftimie, cu privire la divorțul de Cătălin Bordea, a dat naștere la o mulțime de discuții. Au existat atât persoane care au apreciat-o, dar și care au pus-o la zid. Fosta nașă a celor doi a intervenit cu dezvăluiri tranșante! Iată ce spune despre mariajul lor!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În urmă cu câteva zile, Livia Eftimie a vorbit pentru prima dată despre problemele pe care le-ar fi avut în căsnicia cu Cătălin Bordea și despre decizia de a divorța. Declarațiile ei au stârnit o mulțime de reacții dure, mai ales din partea apropiaților lui Cătălin Bordea.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce spune fosta nașă a Liviei Eftimie, despre căsnicia și divorțul de Cătălin Bordea

Fosta nașă a Liviei Eftimie și, implicit, prietena ei, a făcut declarații despre perioada în care cei doi erau căsătoriți. Cele două se cunosc de peste 10 ani, iar ea a acceptat să îi fie nașă când s-a căsătorit cu Cătălin Bordea.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Livia Eftimie și prietena ei au o relație apropiată, iar fosta ei nașă a spus că de fiecare dată când se întâlneau, programul Liviei Eftimie era foarte încărcat. A declarat că muncea mult și îl susținea pe Cătălin Bordea.

De asemenea, a contrazis tot ce s-a zvonit, respectiv faptul că Livia Eftimie nu gătea și nu era implicată. Fosta ei nașă a spus că gătea regulat și se ocupa atât de casă, cât și de afacerile pe care le gestiona.

Nelu Cortea a transmis un mesaj dur pentru Livia Eftimie

Nelu Cortea, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Cătălin Bordea, a transmis un mesaj dur pentru Livia Eftimie. Acesta a spus că a încrcat să fie mereu alături de ea, însă ea ar fi avut alte planuri.

De asemenea, Nelu Cortea a spus că Livia Eftimir a fost lăsată să își trăiască viața așa cum a dorit și a fost iubită orbește, astfel că nu își explică situația în care se află acum.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191