Primele imagini cu soţia și fiica lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat că și-a hărțuit studentele de la SNSPA! Ce au făcut cele două / Video paparazzi

Primele imagini cu soţia și fiica lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat că și-a hărțuit studentele de la SNSPA! Ce au făcut cele două / Video paparazzi

Soția profesorului Alfred Bulai încearcă, pe cât posibil, să stea “la cutie”, după izbucnirea scandalului de proporții, concentrându-se pe relația cu fiica ei, căreia în oferă sprijin moral. Avem primele imagini cu celebra socioloagă de la începutul anchetei care îl vizează pe cel cu care, încă, în acte este căsătorită.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ana Cornelia Bulai s-ar fi despărțit, în fapt, de soțul ei, dar nu au divorțat, fiind parteneri de afaceri într-o firmă pe care o controlează împreună. Pentru moment, femeia preferă să nu se implice în problemele cu care se confruntă Alfred Bulai, acuzat că ar fi hărțuit zeci de studente din postura de conducător al Departamentul de Sociologie al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Vizită la un centru de kinetoterapie

Ea și-a închis toate telefoanele și petrece cât mai mult timp alături de fiica pe care o are împreună cu profesorul. Miercuri, 31 iulie, Spynews a întâlnit-o pe Ana Cornelia Bulai într-o zonă circulată din Capitală, în compania tinerei. După ce socioloaga a parcat mașina, cele două au coborât relaxate și s-au dus la un centru de kinetoterapie, unde au petrecut aproximativ o oră.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Turul de forță s-a încheiat la supermarket

Ulterior, au revenit la bolid și s-au deplasat la o curățătorie, de unde au ridicat mai multe haine. Turul de forță nu s-a terminat însă. Ana Cornelia Bulai și fiica ei au ajuns la un supermarket, de unde s-au aprovizionat cu răbdare.

Au pus într-un coș de toate, alimente, legume, alte produse pentru locuința lor. La un moment dat, socioloaga chiar a schițat un zâmbet către una dintre vânzătoare, semn că atunci când este în public încearcă să păstreze aparențele.

Au plătit cumpărăturile și, într-un final, au ajuns acasă. Tânăra și mama ei au avut cu ele câte o sticlă cu apă, din care s-au hidratat când au simțit nevoia.

De ce este acuzat Alfred Bulai

În ultimele ore, procurorii au primit mai multe plângeri de la femei care s-au catalogat drept victime ale lui Alfred Bulai, fostul șef al Departamentului de Sociologie din SNSPA. Profesorul este acuzat că s-ar fi folosit abuziv de funcție în scop sexual. Până în prezent, nu mai puțin de 18 tinere susțin că au fost hărțuite de profesor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191