Cine este femeia care a avut o relație cu Nicu Covaci timp de 39 de ani. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată

Cine este femeia care a avut o relație cu Nicu Covaci timp de 39 de ani. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată

Nicu Covaci a iubit aceeași femeie timp de 39 de ani, iar viața artistului s-a schimbat radical în momentul în care a cunoscut-o. S-au îndrăgostit rapid și au avut parte de aventură încă din prima seară. Cu toate că pasiunea a fost mare, cei doi nu s-au căsătorit și nu au avut copii împreună.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Nicu Covaci a fost o emblemă pentru rock-ul românesc și și-a dedicat toată viața muzicii. Despre viața personală nu se cunosc multe detalii, însă, se știe că a iubit o femeie timp de 39 de ani, însă nu s-au căsătorit niciodată.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cine a fost marea iubire a lui Nicu Covaci

Nicu Covaci rămâne în amintirea tuturor datorită muzicii sale. A fondat trupa Phoenix și și-a dedicat toată viață creșterii ei, iubind să fie alături de fani. Cariera sa a fost una fulminantă, dar în ceea ce privește viața personală a preferat să fie mai discret.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Artistul nu s-a căsătorit niciodată și nu a avut copii, însă a iubit o femeie timp de 39 de ani, care i-a schimbat viața în bine. Iwona avea origini poloneze, era văduvă și avea o fetiță. Aceasta i-a furat inima încă de la prima vedere și s-au îndrăgostit nebunește.

Lui Nicu Covaci i-a plăcut cât era de rafinată și de elegantă. Prima dată a văzut-o într-un restaurant când se afla în compania mai multor domni, apoi într-un mediu mai intim unde se aflau și alte persoane. Cei doi au povestit, iar acea seară a rămas memorabilă.

Nicu Covaci s-a îndrăgostit de Iwona în scurt timp

Nicu Covaci povestește în cadrul aceluiași interviu că în toiul petrecerii, Iwona i-a propus să o ducă acasă. Deși voia să refuze, nu i-a putut rezista și au plecat împreună cu motocicleta, deși vremea nu era nu era una ideală pentru acest tip de autovehicul.

Când au ajuns în fața casei femeii, aceasta l-a certat că a condus cu viteză, apoi s-a liniștit. În acea seară, Nicu Covaci a urmat-o în apartament și de atunci nu a mai plecat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191