Ploieşti: O şoferiță beată a provocat un accident pe strada Bahluiului. Ce alcoolemie au depistat polițiştii

Ploieşti: O şoferiță beată a provocat un accident pe strada Bahluiului. Ce alcoolemie au depistat polițiştii

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost sesizați prin apel 112, la data de 8 august a.c, în jurul orei 4.45, despre producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Din primele cercetări efectuate la fața locului polițiștii au constatat faptul că o femeie de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bahluiului, din municipiu, ar fi acroșat un alt autoturism care se afla parcat.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 

Întrucât conducătoarea auto emana halenă alcoolică a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Aceasta a fost condusă la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Polițiștii continuă cercetările pentru clarificarea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191