Splash! Vedete la apă, 8 august 2024. Bianca Giurcă, susținută de Marius Moise în competiție. Ce punctaj a obținut fosta concurentă de la Insula Iubirii

Splash! Vedete la apă, 8 august 2024. Bianca Giurcă, susținută de Marius Moise în competiție. Ce punctaj a obținut fosta concurentă de la Insula Iubirii

Bianca Giurcă și-a depășit toate limitele în cadrul show-ului „Splash! vedete la apă”. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a sărit de pe platforma de 5 metri, fiind încurajată inclusiv de fostul iubit, Marius Moise.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Fanii Insula Iubirii sezonul 7 au avut parte de o mare surpriză, iar concurenții au făcut cele mai interesante sărituri. S-au bucurat să se revadă după o perioadă lungă și puteți vedea ce s-a întâmplat. Bianca Giurcă a fost susținută de fostul iubit, Marius Manole.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Bianca Giurcă, susținută de fostul iubit

Bianca Giurcă a spus „da” provocării show-ului Splash! Vedete la apă. Fosta concurentă de la Insula Iubirii și-a dat toată silința la antrenamente și a muncit mult până să ajungă în fața juriului. În această seară l-a avut alături și pe fostul iubit, Marius Moise.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Fosta concurentă a avut și o coregrafie înainte de a ajunge pe platforma de 5 metri. A ales să poarte un costum de baie dintr-o singură piesă, de culoare turcoaz ce îi punea formele în evidență. Bianca Giurcă a atras toate privirile în această ediție.

Când a ajuns pe platformă, Ramona Olaru a întrebat-o dacă s-a împăcat cu fostul iubit, după ce au părăsit emisiunea, iar Bianca Giurcă a spus ce s-a întâmplat între ei.

Ce note a primit Bianca Giurcă pentru salt

Marius Moise i-a fost alături fostei iubite și a susținut-o din public. După ce a efectuat saltul, s-a dus să-i îmbrățișeze pe susținătorii ei, primul dintre ei fiind bărbatul cu care a mers împreună la Insula Iubirii, apoi au urmat surorile sale.

Bianca Giurcă a fost apreciată de jurați, însă a avut și mici greșeli care au fost taxate. În timp ce Nea Mărin i-a dat nota 7, iar Clara Gherase 3,5, Cosmin Natanticu a fost darnic și a oferit punctajul maxim, adică 10. Iulia Albu a avut nota secretă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191