Horoscop sâmbătă, 10 august 2024: Vărsătorii vor avea parte de surprize plăcute

Horoscop sâmbătă, 10 august 2024: Vărsătorii vor avea parte de surprize plăcute

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de sâmbătă, 10 august 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Berbec

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Apar informatii interesante pentru voi; unele poate ca sunt in contradictie cu ceea ce stiati, simteati sau credeati. Si tocmai de aceea poate intrati in niste amanunte, cercetati niste surse suplimentare demne de incredere, refaceti un rationament.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Taur

Copiii sau nepotii va ocupa o buna parte din timp, si nu este vorba despre pregatirile pentru inceperea scolii: retraiti alaturi de ei bucuriile copilariei si va incarcati sufleteste. Poate ca in aceasta perioada sunteti gand la gand cu omul iubit ca a sosit timpul sa deveniti parinti.

Gemeni

Va simtiti increzatori in voi, va declarati multumiti de progrese recente; poate ca si energia si starea de sanatate sunt motive de satisfactie. Cineva din familie, copii sau chiar colegi ar putea sa va multumeasca pentru eforturile voastre; primiti aprecieri, un cadou chiar.

Rac

Pofta de viata, dor de cunoastere: v-ati bucura daca ati putea prelungi vacanta, prezenta voastra pe alte meleaguri. Va duc dorul oameni aflati departe de voi: sunteti asaltati de mesaje si de telefoane, mai gasiti poate niste variante sa va revedeti cat de curand.

Leu

Se poate sa pierdeti sirul unor cheltuieli in aceste zile: tentatii sunt destule si parca si voi sunteti mai generosi sau mai neatenti. Iar peste cateva zile constatati, poate, ca ati topit niste kilograme si veti vrea sa va tineti de o dieta, de un regim, de anumite ingrediente sau condimente.

Fecioara

Se pare ca v-ati prins intr-un proiect sau activitate demarate recent si nu va permiteti o pauza pana cand nu vedeti rezultatele dorite. Apar in plus si satisfactii de natura personala legate de starea fizica, de increderea in voi insiva, de lucrurile pe care le experimentati si descoperiti.

Balanta

Poate ca nu traversati cea mai buna perioada si nu apar inca ofertele sau raspunsurile asteptate, insa aveti timp sa va ocupati si de voi, de trupul si de sufletul vostru. Imaginatia este la cote ridicate; ce visati acum poate fi un bun inceput in saptamanile care vor veni.

Scorpion

Posibil sa aflati ca exista concurenta pentru un post sau pentru un titlu la care aspirati; la valoare si pregatire relativ egale, insa, sansa pare sa fie de partea voastra. Sunt zile pline, interesante: atrageti priviri si atentie, iesiti in evidenta.

Sagetator

Mari ambitii in aceasta perioada si, din fericire, nu va lipsesc simtul practic si intelepciunea. Excelente sanse de realizare a planurilor pe care le-ati creionat in ultimele saptamani; acum apar si detaliile, variantele concrete si … un discret ajutor astral.

Capricorn

Gaseste cineva de cuviinta sa va multumeasca pentru un ajutor pe care i l-ati acordat candva si va invita la o inghetata, la un pranz. Posibil sa vi se faca o marturisire ori sa aflati niste lucruri pe care nici macar nu le-ati fi banuit; veti reflecta insa mai profund asupra lor.

Varsator

Zile si saptamani grozave pentru voi: oportunitati, surprize placute, strangeti roade ale unor eforturi anterioare. Veti face, probabil, o selectie a celor cu care va petreceti mare parte din timp si ii veti alege pe cei mai activi, energici, indrazneti si parolisti.

Pesti

Ganduri legate de o afacere de familie, de asigurare a stabilitatii financiare pentru copii, nepoti. Sau, daca acesta este stadiul relatiei voastre, preocupare sa gasiti o locuinta pentru voi doi, sa va intemeiati o familie, sa va refaceti viata daca este cazul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191