Cine este Ioana, tânăra în vârstă de 18 ani care a fost găsită fără suflare în casă, în Suceava. Adolescenta are un trecut cutremurător / FOTO

Cine este Ioana, tânăra în vârstă de 18 ani care a fost găsită fără suflare în casă, în Suceava. Adolescenta are un trecut cutremurător / FOTO

Informația că o tânără în vârstă de 18 ani din Broșteni, județul Suceava, a fost găsită moartă în casă, a stârnit durere și revoltă, mai ales în rândul celor care o cunosc. Ioana s-a aflat în sistemul de asistență socială și are un trecut cutremurător. 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Tânăra în vârstă de 18 ani a fost găsită fără suflare în casă, în Suceava. Ioana Păval a decis să își pună capăt zilelor după ce i-ar fi spus surorii sale că nu mai are pentru ce să trăiască. Adolescenta fusese în plasament la un asistent maternal până la începutul acestui an.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cine este Ioana, tânăra în vârstă de 18 ani care a fost găsită fără suflare în casă, în Suceava

Ioana Păval a decis să își încheie socotelile cu viața la vârsta de 18 ani. În urma anchetei făcute de oamenii legii, s-a ajuns la concluzia că tânăra a luat pastile cu câteva ore înainte de a se spânzura, scrie Monitorul de Suceava.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Adolescenta a avut un trecut cutremurător. Direcția de Protecție a Copilului Suceava a transmis că Ioana Pavăl începuse să fie monitorizată în 2019, după ce a plecat de mai multe ori de la locuința tatălui său, alături de care rămăsese după ce părinții ei divorțaseră.

Cu trei ani în urmă, în 2021, Ioana a fost plasată în sistemul de protecție și părea că reușise să își găsească echilibrul, pentru că avea rezultate școlare bune și se integrase bine în comunitatea locală.

După ce a împlinit 18 ani, Ioana a renunțat la asistentul maternal

La începutul acestui an, după ce a împlinit 18 ani, adolescenta a cerut revocarea măsurii de plasament și a ales să primească o indemnizație lunară, fie pentru continuarea studiilor, fie pentru angajare, până la vârsta de 26 de ani, așa cum prevede legea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191