Philipp Plein, imagini emoționante cu Andreea Sasu și bebelușul lor. Modelul arată impecabil la mai bine de cinci săptămâni de când a născut / FOTO

Philipp Plein, imagini emoționante cu Andreea Sasu și bebelușul lor. Modelul arată impecabil la mai bine de cinci săptămâni de când a născut / FOTO

Philipp Plein și Andreea Sasu trăiesc momente unice de când s-a născut fiul lor. Băiețelul a venit pe lume pe 6 iulie și a adus bucurie în familia celor doi îndrăgostiți. La cinci săptămâni distanță de când a devenit mamă, Andreea Sasu arată impecabil.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Philipp Plein și Andreea Sasu au dat uitării trecutul și de mai bine de un an, sunt mai fericiți ca niciodată, căci s-au împăcat și au devenit și părinți, ea pentru prima dată, el pentru a patra oară.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Philipp Plein, imagini emoționante cu Andreea Sasu și bebelușul lor

De când au anunțat că vor deveni părinți, Philipp Plein și Andreea Sasu s-au afișat tot mai des împreună, asta în condițiile în care la început au dorit să își țină relația departe de ochii curioșilor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Au trecut aproape șase săptămâni de când a născut, iar Andreea Sasu și-a revenit complet. Celebrul designer a postat pe Instagram un videoclip în care apare iubita lui și fiul lor dinainte de prima lor escapadă în noua formulă, în Monaco.

Cei doi i-au pus un nume inedit fiului lor

În ziua în care Andreea Sasu a născut, Philipp Plein i-a avut alături și pe copiii lui din celelalte două relații, nerăbdători să își cunoască frățiorul pentru care designerul și iubita lui au ales un nume inedit.

Micuțul poartă numele de Huricane Thor Thunder, iar în ziua în care s-a născut cel de-al patrulea copil, Philipp Plein făcea declarații emoționante și despre Romeo, Rocket și Rouge, ceilalți trei copii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191