Doliu la I.L. Caragiale Ploieşti: S-a stins din viață Dorina Dumitrescu, profesor de Limba Engleză

Doliu la I.L. Caragiale Ploieşti: S-a stins din viață Dorina Dumitrescu, profesor de Limba Engleză

Fiul prof. Dorina Dumitrescu, medicul Mugur Dumitrescu, a anunțat trista veste.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Dorina Dumitrescu s-a stins din viață joi, pe 15 august.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Cu mare tristețe am aflat ca ieri a plecat dintre noi Dorina Dumitrescu, fosta mea profesoară de limba engleză din liceu și apoi colega mea de cancelarie.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

A fost un om de mare cultură și un caracter deosebit. Limba engleză pe care o știu și acum i-o datorez.

 

Condoleanțe familiei!”, a transmis, în urmă cu puțin timp, și prof. Carmen Băjenaru, fost director al Colegiului Național „I.L.Caragiale” Ploiești.

 

„Ne-a părăsit draga prietenă și colegă, DORINA DUMITRESCU, eminentă profesoară de lb. engleză la Colegiul Național «I. L. Caragiale» din Ploiești, un om de mare caracter, cu o impresionantă cultură și cu un umor de înaltă calitate.

Îmi vor lipsi povestirile ei însuflețite despre locurile extraordinare pe care le-a văzut în întreaga lume, autoironia, bunătatea și spiritul tolerant, manifestate în cele mai neașteptate momente ale vieții”, a transmis, într-un mesaj publicat tot pe rețelele de socializare, și prof. Irimela Marin (CNILC Ploiești).

Sursa: Actualitatea Prahoveana

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191