Bravo! Darius Bodor a câştigat medalia de argint la Olimpiada de Ştiințele Pământului (Beijing)

Bravo! Darius Bodor a câştigat medalia de argint la Olimpiada de Ştiințele Pământului (Beijing)

Un nou succes remarcabil a fost înregistrat de Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Ploiești, prin performanța excepțională a elevului Bodor Darius Andrei, care a obținut medalia de argint la Olimpiada Internațională Interdisciplinară Științele Pământului, desfășurată la Beijing, China.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Darius, elev în clasa a X-a M3, a reușit să se remarce la un concurs de talie internațională, unde a concurat cu cei mai talentați elevi din întreaga lume. Performanța sa reflectă nu doar pasiunea și dedicația personală, ci și nivelul de excelență educațională oferit de Colegiul Național „Mihai Viteazul”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Acest rezultat a fost obținut sub îndrumarea unor profesori de excepție: Florina Miricel (biologie), Maria Marin (chimie), Adriana Radu (fizică) și Gelu Hanganu (geografie). În plus, pentru probele practice, Darius a beneficiat de sprijinul laborantelor Georgiana Pârvănescu și Liliana Besnea, care au contribuit la pregătirea lui în vederea competiției.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Felicitări, Darius!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191