Să vină cu bani și cu noroc!

Să vină cu bani și cu noroc!

Fundașul Petrolului, Ricardo Miranda, știe că la partida Petrolul Ploiești – Oțelul Galați va fi prezent și Serhan Cetinsaya, președintele din acte al Comitetului Director al grupării petroliste. Fotbalistul portughez își dorește ca turcul să vină cu bani și cu noroc la Petrolul:,,Speram ca domnul Cetinsaya sa vina cu bani si cu noroc ca sa batem Otelul. In semn de bun venit vrem sa-i oferim victoria. Cred ca la acest moment dansul este multumit de rezultatele noastre. Noi trebuie sa facem performanta pe teren, iar actionarul sa vina cu banii. Il asteptam sa fie alaturi de noi cat mai mult timp.”, a declarat Ricardinho, în cadrul unei conferințe de presă prilejuită de duelul cu gălățenii.

Același Ricardinho a mai spus că Oțelul nu este cea mai tare echipă pe care o vor înfrunta de când au început sezonul, însă cu siguranță vor avea un joc foarte greu:,,O echipa foarte buna, bine organizata, disciplinata tactic, dar si noi suntem intr-un moment bun, nu am pierdut de patru meciuri si speram ca fanii sa ne ajute maine, avem nevoie, ca sa obtinem cele trei puncte. Va fi un meci foarte, foarte greu, dar nu cred ca va fi cel mai greu meci al nostru de pana acum”.

La rândul său, antrenorul Sanjin Alagic a declarat că Radu și Ricardinho sunt singurii jucători care au avut probleme medicale, dar s-au recuperat rapid și datorită profesionalismului lor. Bosniacul apreciază valoarea adversarului însă Petrolul joacă acasă și trebuie să câștige:,,Sunt o echipa buna, compacta, stau bine in teren, au o linie de mijloc valoroasa, au antrenor de valoare asa ca vom avea un meci greu. Sunt in fata noastra in clasament asa ca un rezultat de egalitate nu ar fi unul negativ. Totusi, jucam acasa si vrem sa castigam”, a precizat Alagic.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Petrolul – Oțelul va fi mâine, de la ora 19.00, pe arena ,,Ilie Oană”. Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri formată din Rareș Vidican (Satu Mare) ajutat la cele două linii de Alexandru Cerei (Cluj-Napoca) și Adrian Vornicu (Iaşi). Arbitru VAR: Sebastian Colţescu (Bucureşti). Arbitru AVAR: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe – Covasna). Obs. arbitri: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea). Obs. joc Mircea Călin(Bucuresti).

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191