Se lasă cu plângeri penale după despărțire! Dana Badea, fosta ispită de la Insula Iubirii, la poliție în miez de noapte: „Îmi este frică”

Se lasă cu plângeri penale după despărțire! Dana Badea, fosta ispită de la Insula Iubirii, la poliție în miez de noapte: „Îmi este frică”

Dana Badea a ajuns de urgență la secția de poliție, în miez de noapte. Fosta ispită de la Insula Iubirii se teme pentru viața ei, după ce s-a despărțit de tiktokerul Alin. Motivul pentru care bruneta a apelat la oamenii legii.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În urmă cu câteva zile, Dana Badea a făcut declarații exclusive despre despărțirea de Alin, cel alături de care și-a petrecut ultimii trei ani din viață. Bruneta a mărturisit că a fost înșelată, de două ori într-o singură lună, acesta fiind motivul pentru care a decis să pună capăt relației.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Dana Badea este terorizată cu apeluri, după ce numărul ei de telefon a fost făcut public pe una dintre rețelele de socializare. Faptul că a refuzat un meci live i-a adus neplăceri majore brunetei, ajungându-se până la amenințări.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191