A cucerit toate categoriile în Ape Deschise

A cucerit toate categoriile în Ape Deschise

Înotătoarea Cristina Țolea, de la Clubul Sportiv Petrolul, a obținut un rezultat spectaculos la Constanța acolo unde, recent, s-au desfășurat întrecerile Campionatului Național de Înot în Ape Deschise. Cristina a fost o adevărată vedetă a competiției , obținând primul loc la toate categoriile la care a participat: seniori, tineret și juniori I!

O altă performanță de apreciat a fost reușită și de Dania Crîngașu. Aceasta a câștigat concursul la categoria juniori II. Deși foarte tânără, Dania și-a demonstrat calitățile reușind să obțină și alte clasări importante: locul 7 la seniori, locul 6 la tineret și juniori I. Și ceilalți reprezentanți de la CS Petrolul s-au străduit să înoate bine obținând următoarele locuri:

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Neagu Cătălina – locul 6 la seniori, locul 5 la tineret și juniori I

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cunciu Alessia – locul 15 la seniori, 13 la tineret și 11 la juniori I

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Slavic Alexandr – locul 13 la seniori, 12 la tineret

Hagiu Matei – locul 17 la seniori, 16 la tineret și 10 la juniori I

Nae Bogdan – locul 19 la seniori, 18 la tineret și 11 la juniori I

Grosu Angelica – locul 9 și Dobre Ela – locul 7 la Aqua Challenge (ambele fiind la prima lor competiție). Sursa:facebook/clubul sportiv petrolul

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191