Horoscop sâmbătă, 31 august 2024: Balanțelor li se recunosc meritele sau cineva le face o declarație

Horoscop sâmbătă, 31 august 2024: Balanțelor li se recunosc meritele sau cineva le face o declarație

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de sâmbătă, 31 august 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Berbec

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cheltuieli pentru lucruri rafinate: pentru voi si pentru cei mici, pentru cei dragi. Pe de alta parte, interes pentru obtinerea independentei financiare, valorificarea unor resurse sau pentru punerea in valoare a unor calitati personale.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Taur

Ambitie, incapatanare, visuri mari; posibil sa nu primiti exact sprijinul sau raspunsul asteptat de la partenerul de viata, insa se pare ca are si el ceva interesant de spus. Foarte bine, insa, ati putea gasi un obiectiv comun sau poate ca vorbiti despre casatorie, despre data acesteia.

Gemeni

Va convingeti poate sa dati restart unei relatii care a trecut recent si prin momente mai putin placute. Sau poate ca in sfarsit va sincronizati cu cineva pe care voiati sa il intalniti de cateva zile incoace si aveti amandoi parte de o surpriza placuta.

Rac

Iesiti poate dintr-o stare care v-a afectat sufleteste si judecati situatia la rece, gasiti resurse si variante de actiune. Vi se cere ajutorul sau poate ca porneste din inima voastra imboldul de a va implica financiar, de a usura situatia cuiva apropiat.

Leu

Veti detecta poate o diferenta de temperatura sufleteasca intre voi si fiinta iubita sau cu cineva cu care interactionati acum si veti realiza ca, de fapt, este vorba despre prioritati diferite. Iar o armonizare sau o solutie pot aparea natural in zilele urmatoare.

Fecioara

Pentru voi odihna si relaxare poate sa insemne foarte bine parcurgerea unui traseu montan, reparatii la casa parinteasca, o vizita intr-un loc incarcat de semnificatii laice sau religioase. Iar pe fundal ramane preocuparea pentru oportunitati sau provocari profesionale aparute recent.

Balanta

Anturaj placut si antrenant; in plus, vi se recunosc niste merite, socoteste cineva ca este timpul sa va faca o declaratie, sa va multumeasca pentru ajutorul pe care i l-ati acordat candva. Un plus de sanse pentru voi cu ocazia unei tombole, a unei extrageri loto.

Scorpion

Pare sa fie pe sufletul vostru vremea din aceste zile: porniti la drum, eventual faceti niste lucrari pe care nu le-ati realizat in timpul verii. Unde este cazul, apar sugestii si chiar insistente din partea fiintei iubite sa va legalizati relatia ori sa stabiliti data cununiei religioase.

Sagetator

Revelatii pentru cei care nu au ajuns inca la varsta maturitatii: inteleg sensul unor intamplari traite de ei sau despre care au citit, li s-a povestit cine stie cand. Un semn de viata de la cineva aflat pe alte meridiane si aflati ca o revedere s-ar putea realiza neasteptat de curand.

Capricorn

Ar fi bine sa va verificati calculele si estimarile inainte de a va angaja la o cheltuiala sau investitie mai importanta. Raspundeti entuziast unei invitatii de la drum: poate ca prieteni ai vostri sunt deja intr-o statiune si va asteapta acolo.

Varsator

Incearca partenerul de viata sau cineva apropiat sa repare o gafa pe care a facut-o vis- a-vis de voi, aflati ca a reflectat la vorbele voastre. Ar putea sa revina cineva din trecutul vostru incercand sa afle daca actualmente sunteti implicati intr-o relatie.

Pesti

Oboseala marcanta: cine stie de cand nu vi s-a mai intamplat asa ceva ! Profitati poate de orele de odihna sau de cele in care puteti ramane singuri cu gandurile si cu visurile voastre, trageti niste concluzii sau va pregatiti sa puneti punct unui capitol din viata voastra.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191