Claudia Pătrășcanu s-a dus cu poliția peste Gabi Bădălău! Vedeta susține că nu reușește să-și recupereze copiii

Claudia Pătrășcanu s-a dus cu poliția peste Gabi Bădălău! Vedeta susține că nu reușește să-și recupereze copiii

Claudia Pătrășcanu a decis să ia măsuri! După ce și-a așteptat copiii acasă și a constatat că Gabi Bădălău refuză să îi mai aducă, artista a cerut ajutorul poliției din nou și s-a dus cu oamenii legii peste Gabi Bădălău! Claudia Pătrășcanu încearcă să ăi aducă acasă pe cei mici, după ce afaceristul ar fi încercat să îi țină departe de ea.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Claudia Pătrășcanu își dorește cu orice preț să își recupereze copiii de la Gabi Bădălău! După scandalul de proporții de care a avut parte, cântăreața și-a pierdut răbdarea și a decis să acționeze! Așadar, astăzi a plecat cu poliția direct peste Gabi Bădălău.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Claudia Pătrășcanu s-a dus peste Gabi Bădălău cu poliția

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare că nu se mai termină. Artista i-a lăsat pe cei mici la tatăl lor, însă când a sosit momentul ca ei să revină la ea acasă, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

A încercat să discute cu ei și cu Gabi Bădălău, pentru a-l convinge să îi aducă acasă, însă nu a reușit să ajungă la o înțelegere. Nu a mai stat pe gânduri, astfel că astăzi a cerut, din nou, ajutorul poliției din Voluntari și s-a dus direct acasă la Gabi Bădălău, în speranța că îl va convinge să îi aducă acasă pe cei mici.

Misiunea este mai dificilă decât ar fi crezut, căci Gabi Bădălău ar fi foarte greu de convins. Acesta ar fi plecat de acasă, astfel încât să nu mai ducă muncă de convingere cu oamenii legii, pentru a-i da pe băieți Claudiei Pătrășcanu.

Artista ar fi fost amenințată

Claudia Pătrășcanu ar fi amenințată de Gabi Bădălău, conform declarațiilor sale. Artista a dezvăluit că afaceristul i-ar fi spus că poliția nu poate să îi facă nimic, căci are un tată influent, iar pe ea o poate arunca cineva înt-un șant, fără să știe cine a făcut-o.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191