Breaking/ Barbatul din Busteni care a plecat de acasa amenintand ca se sinucide a fost gasit spanzurat

Breaking/ Barbatul din Busteni care a plecat de acasa amenintand ca se sinucide a fost gasit spanzurat

Constantin Ionuț Văsi, prahoveanul în vârstă de 31 de ani, care locuia împreună cu soția și cei doi copii în Bușteni a fost găsit fără suflare. Familia acestuia i-a reclamat dispariția joi, 29 august, de teama că ceva rău i s-ar putea întâmpla.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Vă reamintim că înainte să plece de acasă bărbatul și-a anunțat soția printr-un mesaj vocal că are de gând să își pună capăt zilelor fiind sătul ca doar el să poarte responsabilitatea problemelor care îi încercau.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În mesajul respectiv bărbatul i-a cerut soției să aiba grijă de copii „cum trebuie” și să găsească o soluție prin care să le explice celor mici gestul său.Bărbatul a fost găsit spânzurat într-o zonă situată la aproximativ 1.5 kilometri de locuință.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Sursa: Observatorulph.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191