Crimă în Ploieşti, marți seară! Un bărbat a fost înjunghiat în fața unui magazin din cartierul Nuci (Râfov)

Crimă în Ploieşti, marți seară! Un bărbat a fost înjunghiat în fața unui magazin din cartierul Nuci (Râfov)

La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 19.15, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Ploiești au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că în fața unui magazin alimentar de pe strada Râfov, din municipiul Ploiești, ar avea loc un conflict între două persoane.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că între doi bărbați de 44 și 57 de ani ar fi izbucnit un conflict verbal.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 

Ulterior, conflictul a escaladat, cei doi s-ar fi lovit reciproc iar la un moment dat bărbatul de 57 de ani ar fi intrat într-un magazin, ar fi luat un obiect tăietor-înțepător și l-ar fi tăiat pe celălalt.

 

La fața locului s-a prezentat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Prahova care l-a transportat pe bărbatul de 44 de ani la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

 

Aceasta a decedat la unitatea medicală.

 

Cercetările sunt continuate de poliţişti ai Serviciului de Investigații Criminale pentru săvârșirea infracțiunii de omor, sub coordonare unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Comunicat IJP Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191