Maria și Dani de la Insula Iubirii s-au împăcat?! Un detaliu a stârnit semne de întrebare | FOTO

Maria și Dani de la Insula Iubirii s-au împăcat?! Un detaliu a stârnit semne de întrebare | FOTO

Dani de la Insula Iubirii s-a despărțit de ispita Mădălina, după șapte luni de relație! Fostul concurent postează foarte des imagini pe rețelele de socializare, iar un detaliu a stârnit multe semne de întrebare cu privire la o posibilă împăcare cu Maria, fosta lui iubită!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

După șapte luni de relație, Dani și Mădălina au decis să pună punct și să continue pe drumuri separate. Se speculează acum că fostul concurent s-ar fi împăcat cu fosta lui iubită, cu care a venit la Insula Iubirii.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

De ce se zvonește că Dani și Maria s-au împăcat

Dani a confirmat faptul că s-a despărțit de Mădălina și a transmis că nu mai dorește să fie întrebat de relația cu ea. Acesta iese des în oraș, inclusiv în cluburi de noapte, iar acum s-a afișat cu un detaliu suspect: același cățel care apare și în imaginile Mariei, fostei sale iubite!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Fostul concurent a postat mai multe imagini recente cu acest câțel, cu care și Maria a postat o imagine în data de 4 septembrie. De asemenea, Maria are în arhivă mai multe imagini cu câțeleul, din perioada în care avea o relație cu Dani.

Într-un videoclip, fostul ei iubit apare în timp ce se joacă cu câinele, semn că este atașat de el. Nu se știe, însă, dacă este vorba despre doi câini diferiți, dar asemănători, sau despre o altă situație, căci cei doi păstrează misterul!

Cum a reacționat Maria, după ce a fost întrebată

Maria a primit, în urmă cu câteva ore, întrebări despr e cățelul care apare în imaginea pe care a postat-o.

Urmăritorii ei au luat în calcul că aceasta ar fi putut să se împace, în toată această perioadă, cu Dani, bărbatul cu care a avut o relație timp de cinci ani. Fosta concurentă a negat ferm acest lucru.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191