Irinel Columbeanu, adevărul neștiut despre vila de la Izvorani. Cine este persoana care o deține, de fapt: ”Mi-a dat niște bani”

Irinel Columbeanu, adevărul neștiut despre vila de la Izvorani. Cine este persoana care o deține, de fapt: ”Mi-a dat niște bani”

Irinel Columbeanu a trecut prin momente grele în ultimii ani, mai ales după ce a fost nevoit să se mute la azil. Fostul om de afaceri a rămas fără vila de lux de la Izvorani, iar acum a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu a mai reparat-o și cine o deține, de fapt. În aceste momente, casa este în paragină și a suferit un incendiu.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Fostul om de afaceri și-a schimbat viața radical în ultimii ani. După ce a trăit o viață de lux la Izvorani, a dat de probleme financiare și s-a mutat într-un apartament.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

În cele din urmă, Irinel Columbeanu a ajuns la un azil, unde pentru o sumă lunară, este îngrijit corespunzător. În tot acest timp, casa lui a rămas în paragină.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Cine deține vila de lux de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu

În prezent, vila de lux cu care Irinel Columbeanu a făcut furori pe micile ecrane este aproape să se dărâme și arată la fel ca și o locuință părăsită. Are geamurile sparte și oricine poate să intre în ea, deoarece majoritatea pereților sunt sparți, iar ușa nu mai există. De asemenea, în locuință au mai rămas câteva obiecte personale.

Chiar dacă acum locuința se află în autoritatea băncii, Irinel Columbeanu o deținea în momentul în care a luat foc. Aceasta a ars, iar acoperișul ei a fost distrus. Având în vedere că a fost un incident, vila ar fi putut fi reparată printr-o asigurare. Însă, se pare că Irinel Columbeanu nu avea această asigurare, deoarece nu și-a mai permis să o plătească.

”E posibil să pot să îmi recuperez casa și aș vrea să îmi recuperez hainele care au ars acolo. Casa este a unei avocate care a fost a mea. Avocata mi-a dat niște bani. Un contract de vânzare cumpărare cu garanție imobiliară. Nu am avut ( asigurare la casă)”, a declarat Irinel Columbeanu, pe Youtube.

Cât costă azilul unde locuiește fostul afacerist

Irinel Columbeanu s-a mutat la un azil unde este îngrijit exact așa cum are nevoie, având în vedere problemele de sănătate cu care se confruntă. Acesta plătește între și lei pe lună pentru a locui și a beneficia de facilitățile din acest loc, de care a mărturisit de multe ori că este foarte mulțumit.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191