Ce nume va purta bebelușul Ancăi Dinicu! Actrița și iubitul ei vor deveni, curând, părinți de băiețel

Ce nume va purta bebelușul Ancăi Dinicu! Actrița și iubitul ei vor deveni, curând, părinți de băiețel

De când a aflat că va deveni mamă, Anca Dinicu este în culmea fericirii! Actrița și bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste vor deveni, curând, părinți pentru prima dată. Vor avea un băiețel și s-au gândit deja și la un nume pentru bebelușul care urmează să vină pe lume.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

La începutul lunii iunie, Anca Dinicu anunța că e însărcinată și că urmează să devină mamă pentru prima dată. Pentru a face marele anunț, actrița a ales să facă publică o imagine cu ea și iubitul ei, iar în descrierea fotografiei a scris: „De Ziua Copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul ăsta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!”

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Anca Dinicu a dezvăluit numele bebelușului său

În momentul în care a anunțat că este însărcinată, Anca Dinicu a luat pe toată lumea prin surprindere. Odată cu anunțul că va deveni mamă pentru prima dată, actrița a dezvăluit și cine este bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Acum, cei doi îndrăgostiți așteaptă cu nerăbdare să își cunoască bebelușul și chiar au ales un nume pentru micuțul care urmează să vină curând pe lume. Fiul Ancăi Dinicu va avea două prenume, iar unul dintre ele va fi Constantin, ca cel al tatălui actriței.

Medicii i-au pus actriței că nu poate rămâne însărcinată fără să ia tratament

La scurt timp după ce a anunțat că e însărcinată, invitată în cadrul unui podcast, Anca Dinicu a povestit că nu se aștepta să devină mamă atât de rapid, asta pentru că medicii îi spuseseră cu doar două luni înainte că nu ar putea rămâne însărcinată fără să ia un tratament.

„A fost un miracol, știam că nu am cum să fac copil. Medical vorbind, mi s-a spus că nu am cum să fac copil dacă nu fac tratament și nu mi-a venit să cred. După două luni aproape am aflat și eram în șoc, încă sunt în șoc uneori, dar am zis că fac tot ce ține de mine ca să duc sarcina asta foarte bine, să fiu cuminte, să mă odihnesc”, declara Anca Dinicu, în podcastul Aproximativ discuții cu Gojira.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191