Imagini rare cu Silvia Chifiriuc şi fiul! Cum i-au surprins paparazzii Spynews.ro pe cei doi | PAPARAZZI

Imagini rare cu Silvia Chifiriuc şi fiul! Cum i-au surprins paparazzii Spynews.ro pe cei doi | PAPARAZZI

Silvia Chifiriuc și-a scos fiul în oraș, iar paparazzii au fost și ei prezenți au venit cu imagini rare cu băiatul ei și al lui Petre Roman! Iată cât de mare a crescut Petrus și ce în ipostaze a fost filmat alături de mama lui!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

La un an de la relația cu Silvia Chifiriuc, fostul premier a devenit tată de băiat! Soția lui i-a dăruit un fiu, pe care l-au numit Petrus. Acesta a apărut de mai multe ori la televizor alături e părinții lui, iar Petre Roman a vorbit despre băiatul lui.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Imagini rare cu Silvia Chifiriuc și fiul ei, Petrus

Anii au trecut, iar fiul lui Petre Roman și al Silviei Chifiriuc a crescut! Petrus a fost mai rar văzut în ultimii ani. S-a transformat dintr-un băiețel într-un adolescent în adevăratul sens la cuvântului și are o relație foarte apropiată cu mama lui.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Paparazzii i-au filmat pe cei doi în timpul unei ieșiri în oraș. Silvia Chifiriuc și Petrus au stat în mașină preț de câteva minute, timp în care soția lui Petre Roman a navigat pe telefon și a vorbit prin apel video cu cineva.

La un moment dat, Petrus și-a pierdut răbdarea, judecând după gestul său: s-a urcat pe pragul mașinii. După ce mama lui și-a terminat treaba în mașină, cei doi au plecat la cumpărături.

Soția lui Petre Roman și-a dus fiul la cumpărături

Silvia Chifiriuc și fiul ei au petrecut momente prețioase mamă-fiu în oraș! Cei doi au coborât din mașină și au ajuns într-un spațiu comercial. Au intrat într-un magazin de haine, unde se găsesc atât articole pentru adulți, cât și pentru copii.

Cei doi au stat acolo mai multe minute, iar mai apoi au plecat. Se pare că nu au găsit nimic pe placul lor, căci au ieșit cu mâna goală.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191