Alin Oprea, acuzații dure la adresa fostei soții: „A avut trei amanți”. Cum ar fi reacționat Larisa Uță când artistul ar fi confruntat-o

Alin Oprea, acuzații dure la adresa fostei soții: „A avut trei amanți”. Cum ar fi reacționat Larisa Uță când artistul ar fi confruntat-o

Alin Oprea susține că fosta soție l-ar fi înșelat cu mai mulți bărbați în timpul căsniciei. Artistul a declarat că Larisa Uță ar fi avut trei amanți, unul dintre ei persoană publică. Ar fi intrat la bănuieli în urmă cu mulți ani, ca mai apoi să găsească și niște dovezi care ar fi arătat că ar fi fost infidelă.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Alin Oprea și Larisa Uță au divorțat în urmă cu patru ani, iar cei doi și-au adus acuzații grave unul la adresa celuilalt. Artistul susține că, de fapt, fosta soție ar fi călcat strâmb și nu doar o dată, ci de trei ori. Ulterior, ar fi aflat că ar fi existat și alți bărbați cu care Larisa Uță ar fi avut legătură.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Alin Oprea susține că fosta soție ar fi avut trei amanți

Alin Oprea spune că a avut bănuieli că Larisa Uță era infidelă și chiar ar fi fost avertizat de oamenii dragi să fie mai atent. Artistul a povestit că a ignorat sfaturile celor din jur, asta până când a intrat la bănuieli și a descoperit că fosta soție ar fi avut trei amanți. La acel moment, ea ar fi recunoscut două relații extraconjugale. Cea de-a treia relație ar fi avut-o cu o persoană publică.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Artistul ar fi aflat că fosta soție a avut legătură cu zece bărbați în timpul căsniciei

Alin Oprea mai spune că, după ce a aflat de cei trei amanți, au ieșit la iveală informații și despre legăturile pe care fosta lui soție le-ar fi avut și cu alți bărbați, toți cu o situație materială bună. Artistul neagă că ar fi înșelat-o pe Larisa Uță și spune că abia după ce s-a terminat căsnicia cu prima soție a început o relație cu Medana.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191