Femeie găsită moartă într-un lac din București. A plecat noaptea trecută de acasă și apoi nu s-a mai știut nimic de ea

Femeie găsită moartă într-un lac din București. A plecat noaptea trecută de acasă și apoi nu s-a mai știut nimic de ea

Secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti, Matei Vali Cătălina, a fost dată dispărută și este căutată de către poliţişti. A fost dată și în urmărire națională, relatează

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

ACTUALIZARE Femeia a fost găsită fără viață, într-un lac din Capitală, anunță poliția Capitalei.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cazul a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, mai spun polițiștii.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Știrea inițială.„Astăzi, 18 septembrie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariţia unei femei care a plecat în cursul acestei dimineţi de la adresa de domiciliu din Sectorul 2 şi nu a mai revenit până în prezent. Persoana dispărută se numeşte Matei Vali Cătălina, este în vârstă de 43 de ani”, a transmis Poliţia Capitalei.

Potrivit anunțului de pe pagina pentru persoane dispărute a Poliției Române, femeia a plecat de acasă în jurul orei și de atunci nu se mai știe nimic de ea.

”Astăzi, 18 septembrie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariţia unei femei care a plecat în cursul acestei dimineţi de la adresa de domiciliu din Sectorul 2 şi nu a mai revenit până în prezent. Persoana dispărută se numeşte Matei Vali Cătălina, este în vârstă de 43 de ani”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Femeia are 160 cm înălțime și greutatea de 60 kg. Când a plecat de acasă, era îmbrăcată cu un pulover gri, pantaloni bleumarin și adidași albi.

„Poliţiştii au demarat procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, a mai transmis sursa citată.

Femeia dispărută este secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191