De ce nu și-a dat Karmen Minune fiica la școală! Ce hotărâre a luat cântăreața pentru cea mică / VIDEO

De ce nu și-a dat Karmen Minune fiica la școală! Ce hotărâre a luat cântăreața pentru cea mică / VIDEO

De ce nu și-a dat Karmen Minune fiica la școală, deși trebuia să înceapă clasa zero, în această toamnă. Ce hotărâre a luat vedeta pentru cea mică. Artista ne-a explicat, în exclusivitate pentru , situația.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Karmen Simionescu, fiica celebrului manelist Adrian Minune, a surprins, în urmă cu câteva săptămâni, tot showbiz-ul românesc, atunci când a anunțat separarea de soțul ei, Bogdan Căplescu, printr-o postare pe social media.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Karmen Minune și Bogdan Căplescu au decis să se despartă după cinci ani de căsnicie. Artista a declarat, în trecut, că ea și soțul ei au apelat la terapie de cuplu, însă se pare că nu a funcționat. Artista a precizat că au rămas în relații bune și se vor ocupa amândoi de fetița lor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

De curând, ca toți copiii de altfel, fiica lui Karmen Simionescu s-a întors la grădiniță, iar vedeta mărturisește că micuța și-a reintrat în ritm foarte rapid. Mai mult decât atât, Sofi repetă grupa mare.

Karmen Simionescu ne-a mărturisit că cea mică ar fi trebuit să înceapă, în această toamnă, clasa zero, însă artista a considerat că este încă micuță. Sofi abia a împlinit 5 anișori. Cu toate acestea, cântăreața a început deja să aibă emoții, chiar dacă mai are una an de așteptat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191