A murit un mare actor român! Doliu imens în lumea teatrului

A murit un mare actor român! Doliu imens în lumea teatrului

Doliu uriaș în România! Un mare actor s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Vestea a fost devastatoare pentru colegii și fanii lui. Au curs mesaje dureroase după ce actorul s-a stins din viață.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Lumea teatrului din România este în doliu! Un mare actor din țara noastră s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. A fost unul dintre cei mai talentați actori și a fost un exemplu pentru ceilalți.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Un mare actor din România s-a stins din viață

Este doliu în România, căci Liviu Crăciun s-a stins din viață recent. Era actor la Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” Bucureşti, unde a profesat mai mult timp. Actorul avea 89 de ani și a avut o carieră de succes în lumea teatrului.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

La scurt timp după vestea morții lui Liviu Crăciun, au apărut o mulțime de mesaje de condoleanțe. Inclusiv teatrul la care a muncit actorul a reacționat printr-un mesaj dureros, după moartea lui Liviu Crăciun. A fost un actor foarte respectat, iar moartea lui a fost o veste dureroasă pentru toată lumea.

Unde va fi înmormântat

Familia și apropiații lui Liviu Crăciun se pregătesc pentru cel mai dificil moment, în care vor fi nevoiți să își ia rămas bun de la marele actor. Aceștia se pregătesc pentru ceremonia de înmormânare.

Fanii își pot lua rămas bun de la Liviu Crăciun miercuri, de la ora , la cimitirul Cernica 2, str. Poet George Ţărnea, comuna Pantelimon. Fanii lui sunt așteptați să petreacă ultimele clipe cu marele actor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191