Cât a mers darul la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Sute de invitați s-au distrat la petrecere

Cât a mers darul la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Sute de invitați s-au distrat la petrecere

Marian Mexicanu și Ana Maria au avut parte de o nuntă ca în povești. Din unct de vedere fianciar a fost o adevărată investiție, căci au plătit o mulțime de bani ca oamenii să se distreze. Iată ce spune Marian Mexicanu despre darul de nuntă!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Sute de persoane au fost alături de Marian Mexicanu și Ana Maria la cel mai frumos eveniment al vieții lor. S-au căsătorit și și-au botezat micuța în aceeași zi, iar emoțiile pe care le-au trăit au fost uriale. La final, totul a ieșit așa cum și-au dorit cei doi și au avut parte de nunta visurilor lor.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cât a mers darul la nunta lui Marian Mexicanu

Marian Mexicanu a mărturisit la Viața fără filtru că nu a fost atent la câți bani a încasat după nunta lui. A precizat că nu a făcut nunta și botezul pentru bani, căci altfel ar fi avut un eveniment mai restrâns și s-ar fi limitat pentru a nu cheltui mulți bani.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Nu a fost vorba, înspă, despre acest lucru, căci Marian Mexicanu nu s-a uitat la bani când a venit vorba despre distracție. A declarat că și-a dorit ca oamenii să se simtă bine și nu l-a interesat de darul cu care au venit la nunta lui, astfel că nu a făcut publică suma cu care a rămas.

Soția lui, însă, a spus că darul de nuntă nu a acoperit cheltuielile pe care le-au avut pentru marele eveniment, dar nici nu au intenționat acest lucru. Cei doi și-au dorit doar să aibă oamenii dragi și importanți alături de ei în aceste momente foarte importante.

Fiica lor s-a confruntat cu probleme de sănătate după botez

Marian Mexicanu și Ana maria și-au dus fiica la medic după botez. Micuța lor a făcut viroză, astfel că a fost nevoie să o interneze. Ana Maria a mărturisit că am văzut acolo o mulțime de copii cu aceleași probleme de sănătate ca cea pe care o avea și fiica ei.

”Cu o zi înainte să o botezăm răcise puțin. Am mai stat, am zis că se face bine și după o săptămână, în loc să se facă bine, a răcit mult mai rău și am și internat-o. Nu a luat antibiotic, nu pneumonie. Am fost la spital și toți copiii aveau aceleași simptome ca și ea, cu vărsături, cu febră”, a declarat Ana Maria, soția lui Marian Mexicanu, la Viața fără filtru.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191