Filtre ale Politiei Rutiere, pe DN1B, in Bucov, Valea Calugareasca si Mizil

Filtre ale Politiei Rutiere, pe DN1B, in Bucov, Valea Calugareasca si Mizil

*Siguranța pe drumurile publice – prioritate pentru polițiștii rutieri prahoveni*

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Buzău desfășoară, _la acest moment_, acțiuni preventive în localitățile Mizil, Bucov și Valea Călugărescă pe Drumul Național 1B, în vederea creșterii siguranței rutiere.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina și cei ai Secției Rurale de Poliție Florești, acționează în comunele Filipeștii de Pădure și Filipeștii de Târg.

 

Scopul principal al acestor acțiuni este prevenirea implicării persoanelor în accidente rutiere, produse prin nerespectarea regimului legal de viteză.

 

Polițiștii rutieri monitorizează cu atenție respectarea normelor de circulație și acționează pentru identificarea și sancționarea abaterilor ce pot pune în pericol siguranța participanților la trafic.

 

Pentru că siguranța pe drumurile publice reprezintă o prioritate, sunt intensificate măsurile preventive în zonele cu risc ridicat de accidente.

Comunicat IJP Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191