Lora, o mireasă superbă la nunta cu Ionuț Ghenu. A apărut într-o rochie cu o crăpătură pe picior

Lora, o mireasă superbă la nunta cu Ionuț Ghenu. A apărut într-o rochie cu o crăpătură pe picior

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit religios astăzi după nouă ani de relație și mai multe amânări. Cei doi radiază de fericire în cea mai importantă zi din viața lor și, evident, mireasa a strălucit în ziua cea mare.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit religios la aproape două săptămâni după ce au spus cel mai hotărât „Da” din viața lor. Cei doi au trăit, din nou, mari emoții astăzi, iar în jurul orei , și-au jurat iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu. Așa cum era de așteptat, mireasa a fost în centrul atenției.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Lora a purtat o rochie de mireasă cu o crăpătură pe picior

Cu câteva luni înainte de nuntă, Lora declara că este genul de femeie care se decide greu atunci când vine vorba de haine, mai ales când a ales rochia de mireasă. Pentru ziua cea mare, artista a purtat o rochie lungă, cu un corset cu flori, dar și o crăpătură adâncă pe picior. Nu a lipsit nici voalul lung și buchetul din flori albe, mai exact orhidee.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Lora și Ionuț Ghenu fac nuntă cu peste 300 de invitați

Lora mai spunea cu puțin timp înainte de nuntă că nu își dorește o nuntă mare, așa că peste 300 de persoane vor fi invitate la marele eveniment. Doar că, înainte cu câteva zile înainte de nuntă, încă 60 de persoane au confirmat că vor să le fie alături în ziua cea mare.

Ce tradiții au respectat Lora și Ionuț Ghenu

Tot înainte de nuntă, Lora spune că își dorește ca la nuntă să respecte o superstiție, și anume să nu cânte la eveniment, căci deja vor mulți prieteni, colegi de breaslă, care vor întreține atmosfera. De altfel, și-a dorit ca Ionuț Ghenu să nu îi vadă rochia de mireasă înainte de cununia religioasă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191