Cum s-au cunoscut Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an

Cum s-au cunoscut Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță și-au unit destinele în acest weekend. Mai exact, marele eveniment a avut loc sâmbătă, pe data de 5 octombrie 2024, la Palatul Snagov. Cei doi au o relație de mai bine de un an, însă, nu mulți sunt cei care știu cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Monica Bîrlădeanu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România, și celebrul medic Valeriu Ghoerghiță și-au spus sâmbătă, 5 octombrie, marele „DA”. Deși sunt împreună de mai bine de un an de zile, cei doi și-au ținut relația secretă pentru o bună perioadă de timp.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Primele informații că cei doi ar forma un cuplu au apărut în luna iunie a anului trecut, când au fost văzuți și filmați de un turist, la un hotel de lux din Bulgaria. Tot atunci, actrița a ținut să specifice faptul că relația ei cu medicul nu este una ascunsă, dar și faptul că Valeriu Gheorghiță este un bărbat necăsătorit și fără obligații.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală. Ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine. Partenerul meu de viață e un bărbat ABSOLUT NECĂSĂTORIT, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă. Doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare”, spunea la acea vreme Monica Bîrlădeanu, pe pagina sa personală de Instagram.

Pentru cei care nu știu, Valeriu Gheorghiță a fost căsătorit timp de mulți ani cu o femeie care i-a dăruit doi copii. Se cunoșteau încă din timpul facultății și s-au îndrăgostit imediat. Cu toate acestea, profesia lui a pus stăpânire pe căsnicie. Ca urmare a absenței de acasă a medicului și a devotamentului său față de muncă, s-a ajuns la separarea celor doi. În plus, Valeriu Gheorghiță era admirat de femei. În timpul căsniciei sale a fost invitat la diverse eveniente, unde mergea adesea neînsoțit. Acest lucru a dus la gelozii din partea mamei copiilor săi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191