A fost câine, a fost leu, iar acum devine lup!

A fost câine, a fost leu, iar acum devine lup!

După ce în ultimii ani a jucat la Dinamo, Universitatea Craiova și o perioadă în Polonia, mijlocașul Sergiu Hanca s-a alăturat, astăzi, Petrolului, în cantonamentul din Slovenia. Hanca a venit în haita petrolistă din postura de jucător liber de contract, are 31 de ani și poate fi al 8-lea transfer al Petrolului în această vară. Până acum au mai venit: Guilherme Garutti (fundaș), Zoran Mitrov (mijlocaș ofensiv), George Gavrilaș (portar), Lukas Zima (portar), Ionuț Cojocaru (atacant-împrumut), Alexandru Musi (mijlocas-împrumut).

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Cu o zi înaintea lui Hanca a ajuns la Rogla și atacantul Zoran Petrovic (ex-Buducnost Podgorica). Petrovic a semnat un contract pe o perioadă de 2 ani cu cu Petrolul. Campion al Muntenegrului în ultima ediție de campionat, cu Buducnost Podgorica, Petrovic (25 ani) vine să întărească ofensiva petrolistă. „Zoki” este un atacant central de meserie, dar poate evolua atât în banda dreaptă, cât și pe alte poziții ofensive.

„Sunt fericit să fiu aici, știu multe despre acest club, am prieteni care au jucat în România și mi-au spus aproape totul! Știu că fanii sunt minunați și îmi doresc să facem lucruri frumoase, împreună, în noul sezon!” – a declarat Petrovic pentru fcpetrolul.ro. Jucătorii mai vin dar mai și pleacă din cantonament. Portarul Leitner s-a întors în Austria, Manolache se pare că va merge la Corvinul Hunedoara, iar Pashov își va rezilia contractul. Astăzi, de la ora 19.00, ora României, Petrolul va juca un nou test, de data aceasta cu echipa bosniacă FK Sarajevo.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191