A furat, dar a şi făcut! Târgşoru Vechi, dovada că Pământul e rotund!

A furat, dar a şi făcut! Târgşoru Vechi, dovada că Pământul e rotund!

Treaba de meserias, nu gluma, la Targsoru Vechi, comuna care nu stim cum de nu a intrat pana acum in Cartea Recordurilor pentru numarul de „Dorei” pe metru patrat.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Pe principiul „atat s-a putut”, Primaria le-a oferit locuitorilor din Strejnicu nu doar conditii excelente de trai, ci si posibilitatea de a rade si cu fundul de super lucrarea surprinsa in foto.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Imaginea a fost postata pe un grup de Facebook si, asa cum era de asteptat, a adunat zeci de comentarii, unele amuzante, altele amare. Ca, na, asa-i in viata, nu toti primim cu umor hotia si incompetenta.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Nu stim daca proiectul respectiv comandat de Primarie a fost pe bani sau pe capace de suc, cert e ca cineva ar trebui sa isi revina repede in simtiri, pana nu ajungem de rasul curcilor. Si cand spunem „cineva”, ne referim, ca sa dam un exemplu la intamplare… la primar!

Redam cateva dintre reactiile oamenilor la fotografia de mai sus:

„Pamantul e rotund, d-aia este un pic curbat”

„Asa merge primarul cand e beat. E facut dupa mersul lui. E recunoscut ca drogangiu”.

„Haideti ma ce naiba, pai e de proba acum nu stiti ca se darama si se reface iar de doua sau trei ori pana se face receptia…”

„Atit sa putut ce sa facem acum,bine ca sunt și alea,vorba aia”ăia strimbii i-au mîncat pe aia drepții”asa ca ca la noi la nimeni!!”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191