A ieșit finu’, intră nașu’!

A ieșit finu’, intră nașu’!

Nicolae Constantin va fi înlocuit la Petrolul de nașul său, Florin Pârvu! Acesta va fi prezentat mâine, cu ocazia unei conferințe de presă, și va lucra cu același staff cu care a prestat și finul său: Vali Bădoi, Cătălin Grigore, Carmel Bărbulescu, Laurențiu Marinescu și Costel Ilie. Constantin și-a menținut decizia de a demisiona de la Petrolul și nu s-a sucit. Astăzi, în urma unei discuții cu conducerea clubului, el și-a reziliat contractul cu formația ploieșteană. Despărțirea este oficială fiind anunțată și de fcpetrolul.ro:

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

„Nicolae Constantin si-a anunțat intenția de a demisiona din funcția de antrenor principal al echipei noastre. Decizie pe care si-a menținut-o, iar, astăzi, tehnicianul a ajuns la un acord cu clubul nostru, privind încetarea colaborării pe cale amiabilă. În funcție din vara anului 2021, Nicolae Constantin a fost cel sub mandatul căruia, la finele stagiunii precedente, FC Petrolul a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc, după o pauză de șapte ani. Acum, Constantin lasă echipa pe locul opt în Superliga, după 23 de etape, cu un total de 30 de puncte, un bilanț mai mult decât onorabil pentru o nou promovată.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Mulțumim, Nicolae Constantin, și mult succes pe mai departe!”

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În ceea ce privește viitoarea componență a staffului tehnic, aceasta va fi definitivată in perioada imediat următoare”.

Chiar dacă prestația jucătorilor a fost urâtă la modul general, Nae Constantin a ieșit frumos de la Petrolul. El a readus gruparea ploieșteană în prima ligă după șase ani ceea ce nu au reușit antrenori cu nume și contracte de 6000,8000 de euro, lunar. El a avut acum 2500 pe lună, dar pe care nu i-a primit de mult timp. A preferat împreună cu staff-ul său ca banii să fie virați în primul rând jucătorilor, iar aceștia au pierdut ,0-5, la Botoșani. Nae lasă Petrolul pe locul 8 în Superliga, cu 30 de puncte. O situație bună pentru o grupare nou-promovată în prima ligă. Pârvu găsește un lot debusolat, cu jucători neplătiți, nemulțumiți, iar unii dintre ei vor să plece pe degeaba uitând că, la un moment dat, clubul le-a întins o mână de ajutor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191