A început Festivalul Caşcavelei, la Valea Doftanei. Vezi aici PROGRAMUL complet al celor 3 zile

A început Festivalul Caşcavelei, la Valea Doftanei. Vezi aici PROGRAMUL complet al celor 3 zile

Astazi s-a dat startul unuia dintre cele mai asteptate evenimente cu traditie din judetul Prahova!

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Festivalul Cascavelei 2023 se va desfasura in perioada 15-17 septembrie, la Valea Doftanei.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Prezentarea oficiala a evenimentului:

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Festivalul Cașcavelei 15, 16, 17 Septembrie 2023

Bun venit la Festivalul Cascavelei din pitoreasca Valea Doftanei!

Suntem încântați să vă aducem într-o călătorie de neuitat, în mijlocul naturii înverzite și a peisajelor impresionante ale Văii Doftanei. Cu mândrie vă prezentăm Festivalului Cascavelei 2023, un eveniment care celebrează arta, muzica și bucuria vieții într-un mod cu totul special.

Ce ne definește? Explorarea peisajului spectaculos: Festivalul Cascavelei se desfășoară într-una dintre cele mai fermecătoare locații din România, înconjurată de munți impunători și păduri misterioase. Vă invităm să vă lăsați purtați de farmecul natural al Văii Doftanei și să descoperiți minunile acestei regiuni.

Muzică pentru suflet: Bucurați-vă de un program muzical diversificat, care acoperă genuri variate, de la muzică tradițională și folk, până la rock și electronic. Pe parcursul festivalului, veți avea ocazia să vă delectați cu concerte live susținute de artiști talentați, care își vor împărtăși pasiunea pentru muzică cu publicul: Francesco Napoli, Georgiana Lobonț, Alex Velea, Dony, Alexia, Dj Conte, Azur, Raluca Guslicor, Boby, Mr. Juve, Radu Ilie, Aida, DJ Baron, Medeea, ș.a.

Experiențe artistice captivante: Arta este în centrul Festivalului Cascavelei. Vă invităm să explorați expozițiile de artă contemporană, să participați la ateliere creative și să interacționați cu artiști locali și internaționali. Fiecare colțișor al festivalului este plin de culori și creativitate.

Bucătărie locală și delicii culinare: Descoperiți autenticitatea bucătăriei locale, savurând preparate tradiționale și delicatese inspirate din gastronomia internațională. Food court-ul nostru vă va răsfăța cu arome diverse, pentru a vă încânta simțurile culinare.

Activități pentru toate vârstele: Festivalul Cascavelei este un eveniment destinat întregii familii. De la zone de joacă pentru cei mici până la ateliere și activități de aventură pentru adulți, fiecare vizitator va găsi ceva care să-l inspire și să-l bucure.

Așadar, vă invităm să ne însoțiți în această călătorie de descoperire, unde natura, arta și muzica se îmbină într-o armonie desăvârșită. Festivalul Cascavelei din Valea Doftanei vă așteaptă cu brațele deschise, pentru a vă oferi o experiență de neuitat în mijlocul frumuseții autentice a naturii și culturii locale.

Pregătiți-vă să vă bucurați de momente magice și să creați amintiri de neșters alături de noi la Festivalul Cascavelei!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191