A ratat prezența pe podium!

A ratat prezența pe podium!

Pugilista Livia Botica a ratat prezența pe podiumul mondial chiar de la meciul de debut. Sportiva secţiei de box a CSM Ploieşti, a pierdut în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Tineret de la Alicante (Spania), categoria „+81 kg”, în faţa reprezentantei Indiei, Kirti Kirti. În cazul în care se impunea boxerița CSM-ului avansa în semifinale având asigurată medalia de bronz.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Eșecul a venit prin RSC (Referee Stop Contest), arbitrul de ring luând decizia de a opri meciul atunci când mai erau 40 de secunde din prima repriză, spre nemulţumirea sportivei prahovence. Ce-i drept, fusese al doilea moment în care arbitrul din ring a numărat-o pe Livia, pe fondul unei agresivităţi deosebite a sportivei indiene. Pentru Botica anul 2022 a fost unul negativ din punct de vedere international având în vedere că a pierdut, tot în sferturi de finală, şi la Campionatul European de Box pentru Tineret din Bulgaria.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

În schimb, la masculin, delegația României a reușit sa își asigure cel puțin medalia de bronz. Florin Ioniță (92 kg) a trecut la puncte de armeanul Avetik Hovakimyan și s-a calificat in semifinalele competitiei. Antrenat la lotul național de tineret de doi foști campioni mondiali, Dorel Simion și Francisc Vastag, Ioniță reușește ,,dubla,, – medalie la CM după cea obținută la CE – argint la Sofia la Europene. Florin va boxa in semifinale împotriva campionului european Thomas Damer (Anglia). Sursa:csmploiesti/frbox

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!