Accident grav cu două autocare în care sunt 90 de elevi şi profesori. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Accident grav cu două autocare în care sunt 90 de elevi şi profesori. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Un accident grav a avut loc pe DN 1 localitatea Poiana Bradului, Sibiu, în care au fost implicate două autocare în care se aflau 90 de elevi şi profesori. A fost activat Planul Roşu de intervenție.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Update 21:24. La fața locului, echipajele operative intervin cu 2 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de transport personal și victime multiple, 4 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe SAJ.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

„Din primele informaţii toţi pasagerii din cele două autocare erau autoevacuaţi. La acest moment echipajele acordă îngrijiri medicale pentru 34 de persoane. Nu sunt persoane grav rănite. Toate persoanele sunt conştiente”, a spus la Antena 3 CNN, Andreea Ştefan, purtător de cuvânt ISU.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Update 21:17: 20 de copii vor fi transportați la spital. Nu există răniţi grav.

„La faţa locului au ajuns 5 autospeciale. Sunt câteva victime cu traumatisme toracice şi din primele informaţii 15-20 de copii vor merge la spital. Este vorba despre o tamponare faţă-spate”, a spus la Antena 3 CNN, purtătorul de cuvânt al ambulanței din Sibiu.

Autocarele sunt pe roți pe partea carosabilă lovite faţă-spate. La nivelul județului Sibiu s-a activat Planul Roșu de intervenție. Acțiunea este în dinamică.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191