Accident grav in centrul Ploiestiului. Un batran in varsta de 82 de ani a fost lovit de masina

Accident grav in centrul Ploiestiului. Un batran in varsta de 82 de ani a fost lovit de masina

Un batran in varsta de 82 de ani a ajuns la spital in stare grava dupa ce a fost lovit de masina, in timp ce traversa Bulevardul Independentei, in dreptul Galeriilor Comerciale.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

La volanul autoturismului se afla o tanara in varsta de 20 de ani. Politistii au stabilit ca soferita nu consumase alcool.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

In urma impactului, victima a suferit leziuni grave. Echipajul medical sosit la fata locului l-a transportat pe barbat la Unitatea Primiri-Urgente a Spitalului Judetean din Ploiesti.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

In cauza, a fost deschis dosar penal si urmeaza a se stabili cu exactitate imprejurarile producerii accidentului si cine se face vinovat.

Foto: Adriana Yoana/Info Trafic Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191