Accident in Ploiesti, vineri seara. Doua masini s-au facut praf, pe Bulevard, langa Casa Casatoriilor

Accident in Ploiesti, vineri seara. Doua masini s-au facut praf, pe Bulevard, langa Casa Casatoriilor

Un accident rutier s-a produs vineri seara, in jurul orei 22:30, pe Bulevardul Independentei, din Ploiesti, langa Casa Casatoriilor.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Potrivit primelor informatii, au fost implicate doua autoturisme, iar in urma impactului, ambele masini au fost serios avariate.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Se pare ca accidentul s-a produs pe fondul nerespectarii culorii semaforului, soferul care circula dinspre Gara de Sud spre centru lovind in plin o masina care intrase in intersectie dinspre strada Radu Stanian.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191