Acțiune rutieră cu forțe mărite, în desfășurare, pe DN1 B, la Albeşti şi Valea Călugărească

Acțiune rutieră cu forțe mărite, în desfășurare, pe DN1 B, la Albeşti şi Valea Călugărească

Poliția Prahova anunță că la acest moment, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești, ai Poliției orașului Mizil și cei ai Secției Rurale de Poliție Valea Călugărescă, desfășoară o acțiune cu forțe mărite pe Drumul Național 1 B, pe raza comunelor Albești Paleologu și Valea Călugărescă.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Se acționează pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere cu urmări grave, accentul fiind pus pe combaterea producerii de accidente de circulație pe fondul neacordării priorității de trecere pietonilor care au acest drept.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Revenim cu rezultatele acțiunii.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191