Activ începe și termină cu Liga Florilor

Activ începe și termină cu Liga Florilor

Activ Prahova începe și termină cu echipe din prima ligă Barajul de menținere/promovare. Acesta se va disputa, în perioada 2-4 iunie, la Mioveni și se va juca în sistem ,,fiecare cu fiecare”, primele două clasate urmând să se mențină sau să promoveze în Liga Florilor. Programul jocurilor de la Mioveni arată în felul următor urmând ca orele dfe disputare să fie stabilite în zilele viitoare:

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Ziua 1, 2 iunie: HC Zalau(Liga Florilor) – Activ Prahova(Divizia A) / Dacia Mioveni(Liga Florilor) – CSM Deva(Divizia A)

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Ziua 2, 3 iunie: CSM Deva – Activ Prahova / HC Zalau – Dacia Mioveni

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Ziua 3, 4 iunie: Dacia Mioveni – Activ Prahova / CSM Deva – HC Zalau

Și cea mai mica grupă de handbal de la clubul susținut de Consiliul Județean Prahova dispută, în aceste zile, meciuri decisive pentru ierarhia finală a sezonului. Junioarele 3 conduse de Corneliu Misăilă și Robert Comendant, au debutat cu victorie la Turneul Final Speranța, competiție care se desfășoară la Târgu Mureș. Micuțele handbaliste de la Activ au învins CSS Buzu cu scorul de 39-29, urmând să întâlnească mâine, de la ora 12.00, Viitorul Pantelimon.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191