Activ Prahova a fost „dezactivat” la Slatina

Activ Prahova a fost „dezactivat” la Slatina

Activ Prahova Ploiești a fost dezactivat la Slatina, în derbiul Diviziei A de handbal feminin. Spun dezactivat din cauza dimensiunii eșecului suferit de handbalistele formației prahovene. Acestea au pierdut la 13 goluri diferență în „La Bombonera” slătineană. Am caracterizat sala gazdelor ca pe celebrul stadion al Bocăi deoarece are o anumită aseamănare. Singura tribună este în genul celei de pe arena argentiniană avand trei etaje.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

După proporția scorului ai zice că echipa gazdă a fost cu trei plase peste cea oaspete. Nicidecum așa ceva în condițiile în care CSM Slatina nu a practicat un joc senzațional, iar vedeta echipei, Diana Lixăndroiu, a marcat doar trei goluri jocul ei fiind departe de statutul de internațională. Din nefericire și jocul Activului a fost tare departe începând cu jumătatea reprizei secunde. Atunci, Beșleagă și colegele aveau doar două goluri de recuperat însă, la modul general, ratarile multe și mari, șase lovituri de ,,7 metri” irosite, pase greșite, acțiuni individuale terminate penibil, toate acestea au dus la o asemenea înfrângere: 23-36!

Pentru Activ au jucat: Abed-Kader, Paraschiv, Ivașcu – Berbece 5 goluri, Taivan 4, Beșleagă 4, Sava 4, Fînaru 2, Capră 1, M. Arvatu 1, Vrabie 1, Florea 1, Dumitrașcu, Andrița, Epureanu. Se întâmplă să mai pierzi un derbi dar atunci când o faci într-o astfel de manieră afectezi imaginea clubului și a echipei. Este pentru prima oară, de când evoluează în divizie, când echipa gruparea prahoveană este învinsă așa rău. Tot răul spre bine spun deoarece formația prahoveană ia o pauză în campionat datorită meciurilor echipei naționale.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Pauza poate fi un sfetnic bun, se va analiza prestația de la Slatina și trebuie să se găsească soluții astfel încât să nu se mai repete asemenea înfrângeri. Conducerea ierarhiei în Seria A a fost preluată de CSM Slatina urmată de Activ Prahova, ambele cu câte 9 puncte, iar pe locul 3 este CSM Slobozia, 6 puncte. Următoarea etapă se va disputa pe 29 octombrie, Activ Prahova urmând să joace, acasă, cu Spartac București.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191