Activ trebuie să dezactiveze Slobozia!

Activ trebuie să dezactiveze Slobozia!

Activ Prahova Ploiești trebuie să dezactiveze Unirea Slobozia! Adică să îi curme orice șansă de a mai spera la locul 2! Pentru asta, Patricia Vizitiu și colegele sale trebuie să câștige înfruntarea cu Slobozia, decisivă pentru locul secund. Antrenorul principal Dragoș Dobrescu a declarat că duelul celor două echipe va fi unul interesant, dar formația sa trebuie să câștige. Pentru cele trei puncte echipa are nevoie și de suportul publicului.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Dragoș Dobrescu:,, Va fi un joc interesant pentru ambele echipe. Noi pregatim fiecare meci la aceasi concentrare, dar acum se va juca pentru locul doi si ne dorim ca maine, la sala, sa avem spectatori, sa incurajeze echipa, sa fie al 8-lea jucator, asa cum se mai spune, si sa castigam. Pe fete le simt concentrate si maine vreau sa arate pe teren determinare si ambitie”, a declarat principalul Activului.

Într-un derbi diferența poate fi făcută și de poartă, iar evoluția portarului Ioana Paraschiv în succesul de la Constanța oferă motive de încredere pentru ca prestației ei să fie repetată și la duelul cu formația ialomițeană. Tinerețea Ioanei se completează bine cu experiența Dianei Diaconu astfel că ambele pot aduce un plus împortant în economia meciului. Paraschiv mai are un motiv important să se bucure mâine de un nou succes.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ioana Paraschiv:,,O sa fie un meci greu pentru ambele echipe deoarece fiecare isi doreste victoria. Noi suntem dorince sa castigam pentru punctaj, dar mai ales pentru faza urmatoare a campionatului. Cine va gestiona mai bine emotiile, cine va face fata presiuni, se va impune si vreau sa cred ca noi vom fi cele care vor triumfa. Imi doresc sa castigam si pentru ca duminica va fi ziua mea, iar victoria poate fi un cadou frumos”, a declarat unul dintre portarii Activului.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Activ Prahova-Unirea Slobozia se va disputa mâine, de la ora 12.30, la Sala Sporturilor Olimpia. Interesant este că derbiul va fi arbitrat de același cuplu, Lovin-Stancu, care a condus și meciul tur, scor 26-26, atunci când, prin unele decizii, a avantajat Slobozia. În clasamentul Seriei A, Activ ocupă locul 2, iar Slobozia se află pe 3, ambele cu 37 de puncte.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191