Active de la începutul anului!

Active de la începutul anului!

Handbalistele de la Activ Prahova Ploiești au fost active chiar de la primul joc oficial al anului. Mara Arvatu și colegele sale au învins la zece goluri diferență echipa secundă a CSM București. 35-25 pentru Activ după ce la pauză formația ploieșteană a avut un avans de cinci goluri, 18-13. A fost meciul de debut în tricoul Activului pentru Cristiana Nica cea care a jucat iarăși, după ani de zile, în Sala Olimpia acolo unde a devenit senioară. De partea cealaltă, formația bucureșteană a venit la Ploiești și cu Alicia Gogîrlă și Andreea Ailincăi, sora Crinei Pintea, de la echipa de senioare. Cu o zi înainte, Gogîrlă jucase cu CSM în Liga Campionilor!

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Jucătoarele antrenate de Dragoș Dobrescu, Robert Comendant și Alina Ifrim, sunt cu gândul la Liga Florilor și de aceea își doresc să învingă orice adversară din drumul spre cel mai înalt nivel. La un nivel înalt au fost, în acest meci, extrema Gabi Moldoveanu și interul Flori Popescu. Ambele handbaliste și-au îmbunătățit performanțele individuale fiind pentru prima oară în acest sezon când marchează, fiecare, câte 8 goluri într-un joc. Popescu a spus, la finalul meciului, că vrea să joace și mai bine decât a făcut-o acum:’’Cu siguranta se poate sa joc si mai bine. Sper ca in urmatoarele partide sa demonstrez acest lucru. A fost un joc benefic, clar in favoarea noastra si cred ca dupa cantonament echipa este mai unita, mai omogena. Obiectivul este clar promovarea si asta conteaza cel mai mult. Ca nivel nu trebuie sa coboram sub acest meci ci sa evoluam de la joc la joc mai bine”- a declarat handbalista Activului.

Pentru Activ au mai jucat: M. Arvatu 7 goluri, A. Arvatu 3, Sava 3, Nica 1, Vizitiu 1, Dumitrașcu 1, Ivanenko 1, Csavar 1, Andrița, Gavrilă. În urma acestui rezultat, trupa susținută de Consiliul Județean Prahova și-a consolidat locul 2 în clasament, 28 de puncte, având în vedere că Unirea Slobozia, locul 3, 25 puncte, a pierdut, pe teren propriu, derbiul etapei cu Știința București, liderul Seriei A, 33 de puncte. Runda viitoare, Activ Prahova va sta urmând să joace în etapa a 3-a a returului sezonului regular, în deplasare, la SCM Gloria Buzău Div A.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191