Adriana Iliescu și fiica sa, destinație inedită vacanță. Unde vor pleca cele două: „Ne facem bagajele”

Adriana Iliescu și fiica sa, destinație inedită vacanță. Unde vor pleca cele două: „Ne facem bagajele”

Adriana Iliescu (84 de ani) și fiica sa, Eliza (18 ani) se pregătesc pentru vacanță. Cea mai bătrână mama din România a declarat pentru Click! că se pregătește să plece o perioadă din București pentru a se relaxa.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Adriana Iliescu a ajuns în Cartea Recordurilor, în urmă cu 18 ani, după ce la vârsta de 66 de ani, devenea pentru prima dată mamă. Timpul a trecut, iar fiica sa a ajuns o adevărată domnișoară, studentă la două facultăți de elită din București, cu o educație aparte.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Contactată de Click!, fosta profesoară universitară de limba și literature română ne-a declarat faptul că în perioada următoare ea și fiica ei, Eliza urmează să plece din București, pentru o perioadă, pentru a se bucura de momente de relaxare împreună.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Noi suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Acum ne pregătim, ne facem bagajele, să plecăm la țară, după care ne gândeam să mergem în vacanță câteva zile la mare sau la munte. Vedem ce și cum. Important este să fim sănătoase”, a declarat Adriana Iliescu pentru Click!

Adriana Iliescu are un copil model

Cea mai bătrână mama din România ne mărturisea, în urmă cu câteva săptămâni, cât de mândră este de fiica ei, dar și ce relație specială și frumoasă au ele două:

„Eliza îmi cere sfaturi, dar cred că nu prea mai are nevoie de ele pentru că este mare. Este la facultate acum, nu mai este la liceu. Atunci când are nevoie de mine discutăm pe diverse teme și o ajut cum pot eu mai bine. Are note doar de 9 și 10 la facultate. Îi place foarte mult filosofia, pentru ea este o mare pasiune, limba română nu mai zic, deoarece este o materie care e ca la ea acasă”, preciza aceasta.

Cine este Adriana Iliescu

Adriana Iliescu a fost profesor universitar de literatură română și autoare de povești pentru copii. În 2005, aceasta a intrat în Cartea Recordurilor, drept cea mai în vârstă femeie care a dat naștere unui copil. Avea 66 de ani și 8 luni atunci, iar acum are are 84 de ani.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191