ALERTĂ ALIMENTARĂ! Legume cu Hepatita A, descoperite la Profi Ploiesti

ALERTĂ ALIMENTARĂ! Legume cu Hepatita A, descoperite la Profi Ploiesti

Un sortiment de spanac a fost retras din magazinele Profi din România din cauza contaminării cu virusul hepatitei A, în timp ce Metro a iniţiat retragerea unor morcovi baby care conţin reziduuri din pesticidul Oxamil. În ambele cazuri, clienţii sunt sfătuiţă să nu consume aceste produse şi să le returneze în magazine pentru a primi contravaloarea lor, relatează News.ro.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Potrivit Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), lanţul Profi a iniţiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la clienţi a produsului „Spanac pungă 500 g, furnizor Krepsis Avantaj SRL, lot România 845”, ca urmare a contaminării acestuia cu virusul hepatitei A.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Astfel, persoanele care au cumpărat acest produs sunt sfătuite să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să îl returneze la magazin, urmând să primească în schimb contravaloarea lui.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Totodată, reprezentanţii Metro au anunţat că au fost notificaţi de furnizorul Valencia Trading Office SL pentru a retrage de la vânzare şi de la clienţi produsul „Morcovi baby 200 g. Distribuitor: Valencia Trading Office SL. Cod de bare: 8718963279570. Lot: 4005 / 4102 / 4202 / 4205”, din cauza depăşirii limitelor în ceea ce priveşte un reziduu pesticid – Oxamil.

Produsul nu trebuie consumat şi poate fi returnat în magazinele Metro Cash & Carry România SRL până în 21 noiembrie, pentru a primi contravaloarea sa.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191