Alertă! Crimă cu sânge rece, in Prahova! Un bărbat din Homorâciu a fost ucis de un tânăr de doar 20 de ani, din Văleni

Alertă! Crimă cu sânge rece, in Prahova! Un bărbat din Homorâciu a fost ucis de un tânăr de doar 20 de ani, din Văleni

La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 17.45, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Măneciu au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Homorâciu, despre faptul că vecinul său, un bărbat în vârstă de 57 de ani, se află decedat într-o anexă a locuinței.

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

La fața locului, s-a deplsat o echipă complexă de cercetare care a constatat faptul că cele sesizate se confirmă.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, în vederea efectuării necropsiei.

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată, la scurt timp, ca fiind un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din orașul Vălenii de Munte, care a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 14 noiembrie, să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investgații Criminale Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191