Alo, OPC! Food court-ul din Ploieşti Shopping City arată ca o ghenă! E nevoie să vină Horia Constantinescu la Ploieşti?

Alo, OPC! Food court-ul din Ploieşti Shopping City arată ca o ghenă! E nevoie să vină Horia Constantinescu la Ploieşti?

Rar ne-a fost dat sa gasim atata jeg si gunoaie intr-un food court din mall!

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Pe langa faptul ca mesele sunt debarasate doar cand are chef angajata de serviciu, iar multi clienti ajung sa manance printre resturile ramase de la altii, podeaua din dreptul fast food-urilor arata mai rau ca-n gara!

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Clientii sunt intampinati cu gresia plina de cartofi, bauturi varsate, ambalaje, resturi de alimente si, se pare, pe nimeni nu deranjeaza ca ti se lipesc picioarele cand te strecori printre mese.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Cosurile de gunoi dau pe afara, asta din cauza ca aceia putini dintre noi care ne ducem singuri resturile in locurile special amenajate tot suntem mai multi decat e pregatit acest mall de provincie sa debaraseze.

Practic, pentru intreaga zona de food e angajata o singura persoana responsabila cu strangerea gunoaielor (cel putin, noi asa am vazut de fiecare data), semn ca managerilor mall-ului le pasa doar de profit. Despre crearea locurilor de munca… doar in advertoriale.

Solicitam CJPC Prahova sa mai iasa din birouri si cand nu se anunta Horia Constantinescu „in vizita”, altfel vom intelege ca inspectorii considera ca ploiestenii, si nu numai, atat merita: sa manance (pe bani multi!) printre gunoaie, zoaie si mirosuri rancede.

Imaginile sunt de duminica, 19 martie 2023:

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191